ANWB Theorie | Oefen het nu bij ons! Kennistrainer & Info

ANWB Theorie

Wil je beginnen met jouw auto theorie examen oefenen ? ANWB geeft jou de nodige theorie examen. De ANWB helpt jou om te kunnen slagen voor je theorie examen. Bij de ANWB kun je jouw eigen account maken en kiezen voor een pakket.

Bij de ANWB heb je verschillende lespakketten waarvoor je kunt kiezen. Er zijn verschillende onderdelen mogelijk. Je bepaalt zelf welke je wilt oefenen en ook hoe lang je tot de theorie wilt doen.

Pakket

Nadat je jouw pakket hebt gekozen mag je beginnen met theorie examen oefenen, gratis via de website. Het oefenen heeft ook een bepaald tijd. Als je bijvoorbeeld voor auto hebt gekozen ga je de theorie vragen net zolang doen zoals in een echt examen. Als je uren op zijn en je de uren niet hebt kunnen halen mag je uren kopen. Dit is het voordelige van een account hebben op ANWB.

Leuk oefenen

Bij ANWB is het theorie makkelijker en leuker. Je zult zien dat het modern is. De theorie wordt visueel gegeven zoals je ze in het echt zou meemaken. Het zijn ook niet gewone tekeningen die je ziet, maat 3D animaties.

En in sommige van de vragen hoor je ook nog iemand praten. Theorie wordt heel aantrekkelijk gemaakt. Je zult met alle aandacht de opdrachten afmaken en daarom ook beter onthouden en begrijpen. Er komen geen ingewikkelde vragen voor, de vragen zijn zoals ze voorkomen op het CBR examen.

Boeken

De ANWB biedt jou de mogelijkheid om zoveel mogelijk te oefenen. Daarom zijn er auto theorie boeken beschikbaar die de juiste en uitgebreide informatie hebben over het theorie. Zo ben je zeker dat het halen van de theorie examen mogelijk wordt gemaakt. Met een makkelijke verkeersborden overzicht zie je precies waar je wilt oefenen. Ook kun je het scooter theorie oefenen.

Als je online wilt oefenen dan maakt de ANWB dit ook mogelijk. Verder kun je ook een cd ROM krijgen waarmee je kunt oefenen. De theorie boek van de ANWB is anders vergeleken met alle andere. De ANWB heeft de meest recente theorieboek.

Tijdens het examen zijn er meer vragen bijgekomen en dit zijn dan niet terug te vinden in de oude boeken. Gelukkig heeft de ANWB mogelijk gemaakt dat de recente vragen daarin voorkomen.

Theorievragen

Er zijn nu meer theorie examen vragen aanwezig op het examen. Om precies te zijn, zijn het 65 vragen. Deze vragen zijn weer onderverdeeld in 3 categorieen namelijk gevaarherkenning met 25 vragen. De inzichtvragen met 28 vragen en de kennisvragen bestaande uit 12 vragen.

Typen vragen

In sommige gevallen zou je denken dat je het antwoord kent op een vraag, maar deze kunnen misleidend zijn. Je hebt verschillende soorten vragen. Er is hotspotvraag, de sleepvraag, de single sleepvraag, de invulvraag, het ja of nee vraag en de meerkeuze vraag.

Het handigst is als je een vraag krijgt je eerst gaat kijken om welk soort vraag het gaat. Als je dit weet dan is het beantwoorden makkelijker.

De ANWB heeft hele goede ervaringen met kandidaten en het slagingspercentage is ook heel hoog. De ANWB geeft jou het makkelijkst manier van les volgen. Niet slagen is onmogelijk.